امام موسی کاظم (ع) در بهره مندی از مکارم اخلاق نمونه انسان کامل بود ویدئو| سیاه‌پوش شدن حرم امام رضا(ع) در ایام شهادت امام کاظم(ع) پذیرایی خادمان رضوی از زائران حرم امام موسی کاظم (ع) در کاظمین پیکرهای مطهر شهیدان تازه‌تفحص‌شده دفاع مقدس و مرزبانی وارد مشهد شد (۶ بهمن ۱۴۰۳) حاشیه‌های دردسرساز تاکسی‌های مدرن در مکه آن زن سخنور و راوی صبور | درباره مرحوم معصومه سبک‌خیز، همسر سردار شهید عبدالحسین برونسی عارف پاک‌باز | یادی از شیخ جعفر مجتهدی تبریزی، عارف وارسته‌ای که در حرم امام رضا (ع) آرمیده است باز شدن گره‌ها سر سجاده وای بر انسانی که بد زبان است | نگاهی به سوره همزه که هشدار‌های بزرگی در خود دارد دبیر ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر: در زمینه لایحه حجاب و عفاف نباید جناحی و سیاسی برخورد شود زمان دقیق برگزاری چهل‌ویکمین مسابقات بین‌المللی قرآن در مشهد اعلام شد + جدول زمان‌بندی استقبال از ۴۰ شهید دوران دفاع مقدس در شلمچه مراسم پیاده‌روی اربعین ۱۴۰۴ نیز در امنیت کامل برگزار خواهد شد دومین همایش «ستایشگران جوان، جهادگران لسان» در مشهد برگزار می‌شود تعداد جانبازان کشور از مرز ۶۷۰ هزار نفر عبور کرد اختصاص ۱۰ هزار دستگاه خودروی داخلی به ایثارگران نگهداری از یک میلیون و ۳۰۰ هزار شیء نذرشده در موزه‌های آستان قدس رضوی اعلام ویژه‌برنامه‌های حرم امام‌رضا(ع) به مناسبت سالروز شهادت حضرت موسی‌بن‌جعفر(ع) (۶ بهمن ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

روایت عکسی که دوستی را در شب قدر نشان داد | یَا رَفِیقَ مَنْ لا رَفِیقَ لَهُ

  • کد خبر: ۲۱۹۸۰۷
  • ۱۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۰
روایت عکسی که دوستی را در شب قدر نشان داد | یَا رَفِیقَ مَنْ لا رَفِیقَ لَهُ
هر لحظه از شب‌های قدر، پر از نکته و پند و حکایت است. اما حکایت این عکس دنیایی متفاوت دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شب آخر قدر بود و هرکس هر حاجتی داشت رو به سوی اماکن مقدس و متبرک شهر و دیار خویش می‌آورد.

حرم امام رضا (ع) هر سال و در شب‌های قدر میزبان کسانی است که در سکوتِ مطلق، قدرِ شب احیا را می‌دانند و با جان و دل مناجات می‌کنند.

ناشنوایان هرساله در رواق حضرت زهرا(س) جمع می‌شوند و به رسم دیرین ارادت به ساحت مقدس مولی الموحدین، حیدر کرار، یا علی را در سکوت فریاد می‌کنند.

شب قدر امسال، یک فریم ویژه داشت؛ فریمی که کمتر با آن مواجه شدیم و از آن قاب‌هایی بود که نمادی از عشق و رفاقت به‌حساب می‌آید.

در گوشه‌ای از رواق حضرت زهرا(س) و به هنگام قرائت دعای جوشن کبیر و آن‌هم در فراز ۵۹ این دعای شریف، دو بانوی ناشنوا را دیدیم که کنار هم مشغول مناجات و راز و نیاز بودند. در هنگام ادای «یَا حَبِیبَ مَنْ لا حَبِیبَ لَه، یَا طَبِیبَ مَنْ لا طَبِیبَ لَه»، چیزی نظرم را جلب کرد؛ یکی از آن دو خانم هم ناشنوا بود و هم نابینا. در واقع برعکس سایرین که با اشارت دست و زبان اشاره می‌توانستند با دعا همراهی کنند، او نمی‌توانست این کار را انجام دهد.

روایت یک عکس که دوستی را در شب قدر نشان داد | یَا رَفِیقَ مَنْ لا رَفِیقَ لَهُ

آن خانم دیگر، اما به یاری رفیقش رسید و دستان او را در دست خود گرفت و هر جمله را با فشردن انگشت‌های دست دوستش برای او معنا می‌کرد. گاهی دست راست دوستش را بلند می‌کرد و گاهی هم به لمس یکی از انگشتان بسنده می‌کرد. این لمس‌ها هرچه بود، فراز ۵۹ دعای جوشن کبیر را برای آن دوست پر مفهوم می‌کرد و فیض دعا را در قلب او می‌نشاند.

درست نمی‌دانم با لمس کدامین انگشت یا کدام بالا و پایین بردن دست، جمله معروف «یَا رَفِیقَ مَنْ لا رَفِیقَ لَهُ» ترجمه شد؛ اما یقین دارم این دعای شیرین دیشب ادا شد و همه دیدند وقتی خداوند با کسی رفاقت کند، هیچ رفیقی جز او برای ما خوب نیست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->